Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Acne en Onzuiverheden

Acne

Acne is een huidaandoening die in diverse vormen en op verschillende leeftijden tot uiting kan komen. Het ontstaat door een ontsteking van het deel van de huid waarin de talgklier zit.  Acne heeft een chronisch karakter en komt vaak tot uiting onder invloed van hormonen. Met effectieve behandelingen kan je de acne te stabiliseren en ervoor zorgen dat symptomen verbeteren of zelfs verdwijnen. We stemmen de behandelingen af afhankelijk van de ernst, de symptomen (mee-eters of juist puistjes) en je leeftijd.

Behandeling

Afhankelijk van jouw situatie wordt het behandelplan toegespitst op de aanpak van onzuiverheden, ontstekingen, het verwijderen van littekens of het verbeteren van een doffe/vette huid. De behandeling wordt uitgevoerd middels intensieve uitreiniging in combinatie met laserbehandeling, peelings of een littekenbehandeling. Het behandelplan is altijd tweeledig. We vragen je ook thuis aan de slag te gaan. Zo is het gebruik van huidproducten thuis essentieel ter ondersteuning van de acnetherapie voor een optimaal resultaat. 

Welk effect kan je verwachten?

Je zal merken dat dankzij de behandelingen, het gebruik van de juiste huidproducten en het toepassen van voedingsadviezen de acne zal verminderen. Er zijn meerdere behandelingen nodig om de acne te stabiliseren en te verbeteren. Onderhouds behandelingen zorgen er voor dat je het resultaat kan behouden en de huid verder kan verbeteren.

Belangrijk om te weten

Het kan voorkomen dat de acne iets verergert, voordat het verbetert. Na de behandeling kan de huid er roder uitzien dan normaal. Het is heel belangrijk om zelf niet aan de puistjes of ontstekingen te krabben of de huid te scrubben. In eerste instantie zullen we de behandelingen plannen om de 3 weken zodat de acne geen kans krijgt om te verergeren. Wanneer de acne zich stabiliseert kunnen we de periode tussen de behandelingen verlengen.

Acnetherapie Voor & Na 

Acne 

Maak vrijblijvend een afspraak

Stoor jij je aan je onzuivere huid en wil je een mooie huid zonder ontstekingen en vervelende littekens? Kom dan langs voor een gratis consult. Samen stellen we een persoonlijk behandelplan op om tot een optimaal resultaat te komen. 

Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult mail ons via het onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!