Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Acne behandeling Hoofddorp

Acne is niet leeftijdsgebonden al wordt dit wel vaak gedacht. Vaak omdat we het in heftige vorm zien bij pubers. Acne is een huidaandoening en kan dus bij iedereen voorkomen, ongeacht je leeftijd. Acne is een vervelende huidaandoening, omdat het vaak erg zichtbaar is. Naast dat het een grote invloed kan hebben op je huid, kan het je ook onzeker maken. Bij Inskin Institute nabij Hoofddorp helpen we je graag. Onze huidspecialist kijkt graag naar de mogelijkheden en welke acne behandeling het beste past bij jouw acne probleem.

Lees meer over Inskin Institute

Acne behandeling Arnhem

Dit houdt een acne behandeling in Hoofddorp in

Voordat we ingaan op acne behandeling, is het goed om te weten wat acne nu eigenlijk is. Acne is een ontsteking in het gedeelte van de huid waar de talgklieren zitten. Bijvoorbeeld hormonen kunnen van invloed zijn op de huid en daardoor kan de acne tot uiting komen. Inmiddels weten we ook dat bepaalde voeding, stress en andere zaken acne kunnen verergeren. Het is dus belangrijk om altijd eerst de oorzaak te weten voordat je overgaat tot een behandeling.

Acne behandeling in Hoofddorp bestaat uit diverse behandelingen, afhankelijk van jouw huid. Zo kan er gekozen worden uit uitreinigen in combinatie met:

  • Peelings
  • Laserbehandeling
  • Littekenbehandeling

Alle behandelingen zorgen ervoor dat jouw huid weer gaat stralen, dat je geen last meer hebt van oneffenheden en jij je dus weer goed in je huid voelt!

Maak een afspraak om weer lekker in je vel te zitten

Wanneer je kiest voor een acne behandeling in Hoofddorp dan mag je ook iets verwachten. Als jij je houdt aan het behandelplan met daarbij horend voeding- en verzorgingsadvies, dan mag je het volgende verwachten van de acne behandeling in Hoofddorp:

  • Minder vette huid en minder mee-eters
  • Minder onzuiverheden en dus ook minder ontstekingen van de huid
  • Een betere huidstructuur
  • Een minder rode huid en ook vermindering van eventuele littekens

Wil jij graag meer weten over onze behandelingen en welke behandeling het beste past bij jouw acne probleem? Neem dan contact op voor een afspraak. Allereerst plannen we een consult in om te kijken wat jouw huid nodig heeft. Daarna kan de eerste behandeling van start gaan. Houd wel rekening dat een acne behandeling In hoofddorp altijd meerdere sessies nodig heeft voor een goed en mooi resultaat.

   

Maak nu een afspraak