Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Cosmelan Pigment Behandeling

Cosmelan pigmentbehandeling

Stoor jij je aan je pigmentvlekken en wil je er graag wat aan doen? Inskin Institute heeft veel ervaring en alles in huis om ervoor te zorgen dat die ontsierende bruine vlekken minder zichtbaar worden en nieuwe pigmentvlekken minder snel worden aangemaakt. Pigmentvlekken zijn verkleuringen van de huid en ontstaan doordat cellen in de huid extra melanine aanmaken.

Oorzaak pigmentvlekken

Vrijwel iedereen krijgt in de loop der jaren last van pigmentvlekken. Men kan 3 vormen van pigmentvlekken onderscheiden en zijn te herkennen aan de presentatie en oorzaak.

Ouderdomsvlekken zijn te herkennen aan ronde vormen die ontstaan in de loop der jaren onder invloed van zonlicht en zijn doorgaans relatief makkelijk te behandelen met IPL.

Overmatige pigmentatie bij de donkere huid komt vaak voor ten gevolge van een huidbeschadiging.

Melasma ook wel zwangerschapsmasker genoemd is een pigmentverstoring en heeft een chronisch karakter. Vaak te herkennen aan de grillige gevormde verkleuringen en presenteren zich meestal op het voorhoofd, wangen, bovenlip en of voorhoofd. Melasma ontstaat in combinatie van aanleg, blootstelling aan zonlicht en hormoonschommelingen (vaak rond de zwangerschap of pil gebruik).

Behandeling pigmentvlekken

Melasma en overmatige pigmentatie bij een donkere huid vragen om een gecontroleerde aanpak, omdat er makkelijk pigmentverschuivingen kunnen ontstaan en daarom hebben laserbehandelingen doorgaans een averechts effect; de pigmentvlekken kunnen donkerder worden of nog meer pigment kan worden getriggerd.

De meest effectieve en veilige manier voor het verwijderen van melasma en overmatige pigmentatie bij een donkere huid is behandeling met Cosmelan. Cosmelan is de no 1 depigmentatie behandeling wereldwijd en geschikt voor alle huidtypen. Het is een doeltreffende combinatie van professionele behandelingen en een opvolgende thuisverzorging voor alle huidtypen.

Cosmelan animation

Maak vrijblijvend een afspraak

Stoort u zicht aan uw pigmentvlekken? Wilt u graag weer een frisse en egale uitstraling?

Kom dan langs voor een gratis consult. Inskin Institute heeft ruime ervaring met Cosmelan pigment behandelingen. Samen stellen we een persoonlijk behandelplan op om tot een optimaal resultaat te komen. Inskin Institute is gevestigd in Haarlem op de Kleine Houtstraat 94. 

Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult mail ons via het onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!