Vraag hier nu een gratis consult aan in Overveen, Hillegom of Aalsmeer of via WhatsApp 06 81610880

Definitief ontharen Haarlem

Neem afscheid van je haartjes, kies voor definitief ontharen in Haarlem

Niets is zo vervelend wanneer je de hele tijd moet nadenken of dat ene jurkje wel kan, of je spontaan kunt gaan zwemmen en of je oksels er nog fatsoenlijk uit zien. Haartjes op het lichaam kunnen als vervelend worden ervaren, omdat je er de hele tijd rekening mee dient te houden. Soms is er sprake van ernstige overbeharing. Dit kan soms zelfs leiden tot psychische problemen of een sociale belemmering. Mensen met overbeharing hebben vaak last van schaamte en dit tast ook het zelfvertrouwen aan. Bij Inskin Institute in Haarlem helpen we je graag verder als je kiest voor definitief ontharen.

Lees meer over Inskin Institute

Definitief ontharen in Haarlem bij InSkin Institute

Niet alleen mensen die last hebben van overbeharing kiezen voor definitief ontharen in Haarlem. Vaak met scheren krijg je last van harde stoppels en het is zelfs mogelijk dat je last krijgt van ingegroeide haartjes en irritatie. Dit kan heel vervelend zijn en dit kan zelfs leiden tot een ontsteking. Een goede oplossing is definitief ontharen met een laserbehandeling.

Wij werken met Diolaze van Inmode, dit is de meest geavanceerde laser op het gebied van definitief ontharen en is te gebruiken voor elk huidtype. Een diode laser gecombineerd met een Nd: Yag laser, de gouden standaard voor laserontharing. Wanneer je kiest voor definitief ontharen in Haarlem, dan ben je na 6-8 behandelingen af van ongewenste haargroei. Door het definitief ontharen met de laser, krijg je een gladde en zachte huid.

Hoe gaat definitief ontharen in zijn werking

Eerst starten we met het inspecteren van de huid en de haartjes. Vervolgens zullen we de huid reinigen en de laser instellen. De laserbehandeling is vrijwel pijnloos, maar we doen altijd eerst een proef voor een kennismaking. De meest gestelde vraag die wij krijgen is wat je voelt van de behandeling. Door het gebruik van de laser voelt het alsof er een elastiekje tegen je huid aan wordt geschoten. Je voelt een korte warmte sensatie die meteen weer verdwijnt. De laser heeft ook een koelsysteem waardoor de huid direct wordt gekoeld. Na de behandeling kan de huid even wat rood zien en warm aanvoelen, maar slechts tijdelijk van aard. Na de eerste behandeling zal je al merken dat er minder haartjes terug groeien en al veel zachter zijn.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je graag meer informatie of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het definitief ontharen in Haarlem? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij het beantwoorden van al je vragen. Wil je een afspraak maken? Ook dat kan natuurlijk. We maken eerst een afspraak voor een gratis consult en indien gewenst kunnen we direct behandelen. Tijdens dit consult leggen we je alles uit en geven we je een indicatie van het aantal behandelingen we denken dat je nodig hebt.

   

Maak nu een afspraak