Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Definitief ontharen Hoofddorp

Laser ontharing? Kies voor definitief ontharen nabij Hoofddorp

Haargroei is fijn wanneer het op de juiste plekken groeit.  De ervaring is dat we op ons hoofd graag een lekkere bos haar willen hebben. Hier doen we alle mogelijke moeite voor en dat mag vaak best wat kosten. We kiezen voor de juiste verzorging en we kiezen zorgvuldig de beste producten uit die het beste bij ons haar passen.  

Als we van onze ongewenste haartjes af willen kiezen we vaak de makkelijkste weg en kiezen we voor scheren of waxen. Dit kan soms leiden tot irritatie, ingegroeide haartjes en dit heeft bovendien maar een tijdelijk effect. Wil je kiezen voor de beste optie voor permanent ontharen? Dan biedt definitief laser ontharen een uitkomst die ook leidt tot een gladde en gezonde huid. 

Lees meer over Inskin Institute

Dit mag je verwachten van definitief ontharen in Hoofddorp

Definitief ontharen in Hoofddorp helpt u bij de wens om voorgoed van overbeharing af te komen. Normaal gesproken leiden 6-8 behandelingen tot het gewenste resultaat. Hoe ziet een laser behandeling er uit? Wij werken met de laatste technologie, een geavanceerde laser die ervoor zorgt dat definitief ontharen in Hoofddorp ook daadwerkelijk van uw ongewenste haren af helpt, of deze haren op uw benen, armen, rug, gezicht, oksels of rond de schaamstreek zitten maakt niet uit. Onze laser is geschikt voor de lichte en donkere huid, en uiteraard voor mannen en vrouwen. We starten eerst met het inspecteren van de huid en de haartjes om vervolgens deze te desinfecteren. De behandeling is niet pijnlijk, uiteraard wel afhankelijk van jouw pijngrens. Veel mensen omschrijven het als het schieten van elastiekje tegen de huid. Doordat het laserapparaat ook een koelfunctie heeft, wordt de huid direct gekoeld dit zorgt ervoor dat het warmte gevoel direct afneemt. Na de behandeling is je huid nog wat rood, dit zal al na een paar uur afnemen.

Definitief ontharen? Bekijk onze reviews en maak nu uw afspraak

Wilt u ook graag genieten van een mooie gladde huid en wilt u vooral geen zorgen meer maken over uw ongewenste haren? Maak dan nu een gratis afspraak bij Inskin Institute nabij Hoofddorp. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en plannen vervolgens een afspraak in om de behandeling te starten. Inskin Institute heeft vestigingen in Haarlem op 15 minuten van Hoofddorp. U kuint parkeren in parkeergarage De Kamp op 2 minuten loopafstand van onze lokatie. 

Heeft u vragen over onze behandelingen of wilt u meer informatie? Neem dan ook gerust contact op, wij helpen u graag verder. Op onze website vind u meer informatie over prijzen en over onze behandelingen. U kunt het contactformulier invullen of bel/app ons. 

   

Maak nu een afspraak