Vraag hier nu een gratis consult aan in Overveen, Hillegom of Aalsmeer of via WhatsApp 06 81610880

Definitief ontharen Hoofddorp

Voorgoed af van overbeharing? Kies voor definitief ontharen nabij Hoofddorp

Haargroei is fijn wanneer het op de juiste plekken groeit. Op ons hoofd willen we graag lekkere bos haar hebben. Hier doen we alle mogelijke moeite voor. We kiezen voor de juiste verzorging en we kiezen zorgvuldig de beste producten uit die het beste bij ons haar passen.  

Als we van onze ongewenste haartjes af willen kiezen we vaak de makkelijkste weg en kiezen we voor scheren of waxen. Dit kan soms leiden tot irritatie, ingegroeide haartjes en dit heeft maar een tijdelijk effect. Wil je kiezen voor de beste optie voor ontharen en lief zijn voor je huid? Dan biedt definitief laser ontharen een uitkomst die ook leidt toe een gladde en gezonde huid.

Lees meer over Inskin Institute

Dit mag je verwachten van definitief ontharen in Hoofddorp

Definitief ontharen in Hoofddorp helpt je bij de wens om voorgoed van overbeharing af te komen. Je mag verwachten dat 6-8 behandelingen leiden tot het gewenste resultaat. Hoe ziet een behandeling er uit? Wij werken met de laatste technologie, een geavanceerde laser die ervoor zorgt dat definitief ontharen in Hoofddorp ook daadwerkelijk van je ongewenste haren af helpt. We starten eerst met het inspecteren van de huid en de haartjes om vervolgens deze te desinfecteren. De behandeling is niet pijnlijk, uiteraard wel afhankelijk van jouw pijngrens. Veel mensen omschrijven het als het schieten van elastiekje tegen de huid. Doordat het laserapparaat ook een koelfunctie heeft, wordt de huid direct gekoeld dit zorgt ervoor dat het warmte gevoel direct afneemt. Na de behandeling is je huid nog wat rood, dit zal al na een paar uur afnemen.

Definitief ontharen? Maak nu je afspraak

Wil jij ook graag genieten van een mooie gladde huid en wil je vooral je geen zorgen meer maken over je ongewenste haren? Maak dan nu een gratis afspraak bij Inskin Institute nabij Hoofddorp. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en plannen vervolgens een afspraak in om de behandeling te starten.

Heb je vragen over onze behandelingen of wil je meer informatie? Neem dan ook gerust contact op, wij helpen je graag verder.

   

Maak nu een afspraak