Vraag hier nu een gratis consult aan in Overveen, Hillegom of Aalsmeer of via WhatsApp 06 81610880

Definitief ontharen Lisse

Ben je op zoek naar een kliniek waarbij je geholpen kan worden om eindelijk een einde te maken aan ongewenste haartjes? Breng dat zeker een bezoek aan Inskin Institute, de expert in definitief ontharen nabij Lisse.

Overbeharing komt zowel bij mannen als vrouwen voor en kan een serieus probleem zijn wanneer het je zelfvertrouwen aantast. Voel jij je onzeker over een bepaald lichaamsdeel omdat je meer dan normale haargroei hebt of haargroei hebt op ongewenste plekken?

Dan wordt het tijd voor een afspraak voor de definitief ontharen behandeling in Lisse. Waarom je langer onzeker voelen als de oplossing ligt binnen handbereik. Binnen 6-8 behandelingen kun jij namelijk definitief af zijn van overbeharing. Of het nu je gelaat, armen, benen, rug of een ander lichaamsdeel, definitief ontharen in Lisse helpt je van je probleem af.

Lees meer over Inskin Institute

Rust voor je huid

Vaak krijgen mensen door het scheren ook last van een geïrriteerde huid. Veelvuldig scheren of waxen kunnen de huid onrustig maken. Je kan huid kan rood worden, je kan bultjes krijgen en soms zelfs ingegroeide haartjes. Met de definitief ontharen in Lisse is dit verleden tijd.

Maak een afspraak en geniet weer van een gladde huid

Wil jij ook in 6-8 behandelingen af van overbeharing? Wil je graag een zachte en gladde huid en weer vol zelfvertrouwen staan in het dagelijks leven of het gemak willen ervaren om nooit meer te hoeven scheren? Kies dan voor een behandeling bij Inskin Institute.

De behandeling is niet pijnlijk, hoogstens wat gevoelig. Het laserapparaat pakt de haartjes aan bij de wortel waardoor uiteindelijk haargroei uitblijft. De behandeling voelt aan als elastiekjes die tegen de huid worden aangeschoten. Doordat het laserapparaat ook een koelsysteem heeft, wordt de huid direct gekoeld. Dit zorgt ervoor dat het wat warmtegevoel direct wegtrekt. Na de behandeling kan de huid even rood tonen en warm aanvoelen, maar dit trekt vervolgens weer weg.

Maak nu je eerste afspraak om definitief van overbeharing af te komen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze behandelingen? Ook dan mag je telefonisch contact met ons opnemen. Onze klanten staan bij ons centraal en wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

   

Maak nu een afspraak