Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Definitief laser ontharen Lisse & Hillegom

Bent u op zoek naar een kliniek waarbij u geholpen kan worden om eindelijk een einde te maken aan ongewenste haartjes? Breng dan zeker een bezoek aan Inskin Institute, de expert in definitief ontharen voor Lisse en Hillegom en omstreken. Inskin Institute heeft veel ervaring op laser ontharing in Lisse, Hillegom en de gehele Bollenstreek. 

Overbeharing komt zowel bij mannen als vrouwen voor en kan een serieus probleem zijn wanneer het bijvoorbeeld uw zelfvertrouwen aantast. Voelt u zich onzeker over een bepaald lichaamsdeel omdat u meer dan normale haargroei hebt op ongewenste plekken? Of u wilt gewoonweg van die vervelende haren af op uw armen, benen, rug, oksel of bijvoorbeeld bikinilijn? 

Dan wordt het tijd voor een afspraak voor de definitief ontharen behandeling in Lisse. Waarom u langer onzeker voelen als de oplossing  binnen handbereik ligt. Gemiddeld binnen 6-8 behandelingen kunt u namelijk permanent af zijn van overbeharing.

Lees meer over Inskin Institute

Rust voor je huid

Vaak krijgen mensen door het scheren ook last van een geïrriteerde huid. Veelvuldig scheren of waxen kan de huid onrustig maken. Uw huid kan rood worden,u kunt bultjes krijgen en soms zelfs ingegroeide haartjes. Met de definitief ontharen in Lisse is dit permanent verleden tijd.

Maak een afspraak en geniet weer van een gladde huid

Wilt u ook in 6-8 behandelingen af van overbeharing door laserontharing? Wilt u graag een zachte en gladde huid en weer vol zelfvertrouwen staan in het dagelijks leven of juist het gemak willen ervaren om nooit meer te hoeven scheren? Kies dan voor een laser behandeling bij Inskin Institute.

De behandeling is niet pijnlijk, hoogstens wat gevoelig. Het laserapparaat pakt de haartjes aan bij de wortel waardoor uiteindelijk haargroei uitblijft. De behandeling voelt aan als elastiekjes die tegen de huid worden aangeschoten. Doordat het laserapparaat ook een koelsysteem heeft, wordt de huid direct gekoeld. Dit zorgt ervoor dat het wat warmtegevoel direct wegtrekt. Na de behandeling kan de huid even rood tonen en warm aanvoelen, maar dit trekt vervolgens weer weg.

Inskin Institute is gevestigd in Haarlem, op 15 minuten van Hillegom en Lisse. Maak nu uw eerste afspraak om definitief van overbeharing af te komen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze laser ontharen behandelingen? Ook dan mag u telefonisch contact met ons opnemen. Onze klanten staan bij ons centraal en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Inskin Institute | Laser Ontharen | Huidverbetering

Kleine Houtstraat 94

Parkeren kunt u onder meer in parkeergarage de Kamp, op 2 minuten loopafstand. 

   

Maak nu een afspraak