Vraag hier nu een gratis consult aan in Overveen, Hillegom of Aalsmeer of via WhatsApp 06 81610880

Definitief ontharen Nieuw Vennep

Definitief ontharen in Nieuw-Vennep, welkom bij Inskin Institute

Ben je klaar met scheren, crèmes en een geïrriteerde huid? Dan wordt het tijd voor een andere behandeling. Met de definitief ontharen behandeling in Nieuw-Vennep zeg je gedag tegen overbeharing en kan je genieten van een gladde en zachte huid het hele jaar door.

Definitief ontharen behandeling in Nieuw-Vennep heeft 6-8 behandelingen nodig om voorgoed van je overbeharing af te zijn. Hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag.

Lees meer over Inskin Institute

Kies voor definitief ontharen in Nieuw-Vennep

Door middel van een geavanceerde laser pakken we het probleemgebied aan. Met een diode laser gecombineerd met Nd: Yag, de gouden standaard voor laserontharing. Veel klanten vragen van tevoren of de behandeling pijnlijk is. Dit is geheel afhankelijk van jouw eigen pijngrens, maar de behandeling wordt over het algemeen goed verdragen. Vergelijk het met het schieten van een elastiekje tegen je huid. Doordat het laserapparaat ook een koelfunctie heeft, wordt de huid direct gekoeld. Het warmtegevoel verdwijnt daardoor snel.

Na de behandeling kan je huid wat rood tonen en warm aanvoelen. Dit trekt weer weg en dan houd je enkel en alleen een gladde en zachte huid over. Definitief ontharen in Nieuw-Vennep helpt je van je ongewenste haartjes af.

Definitief ontharen is geschikt voor mannen en voor vrouwen. Bij vrouwen zien we dat door hormoonschommelingen haartjes vaak gaan groeien in het gelaat. Mannen hebben vaak last van overbeharing op de rug, handen, armen en/of de benen. Overbeharing kan ervoor zorgen dat je hierdoor onzeker voelt, maar met definitief ontharen is dit verleden tijd.

Geen geïrriteerde huid of ingegroeide haartjes meer

Scheren, crèmes en waxen hebben een negatieve invloed op je huid. Vaak scheren kan leiden tot een  geïrriteerde huid of zelfs ingegroeide haartjes tot gevolg hebben. Met definitief ontharen is dit verleden tijd en geef je huid weer rust.

Maak een afspraak voor een gratis consult bij Inskin Institute om definitief van je ongewenste haren af te komen. Neem contact op om je eerste behandeling te laten starten. Ken je iemand die last heeft van overbeharing of heb je nog vragen en wil je meer informatie? Ook dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

   

Maak nu een afspraak