Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Huidkliniek Bloemendaal | laser ontharen en huidverbetering

Een moment voor uzelf is een bezoek aan de huidkliniek in Bloemendaal

Tegenwoordig zijn we altijd druk en hebben we altijd haast. Is het geen werk, dan is het wel een sociale afspraak, een afspraak op de school van uw kinderen of een nodig bezoek aan de sportschool. Stress is een lelijke vijand. Niet alleen voor uw geest, maar ook een aanslag op uw lichaam. Vaak uit zich dit in hoofdpijn, stijve schouders of een toename in gewicht. Veel mensen weten niet dat stress ook van grote invloed is op de conditie van de huid. Het is een van de vrije ‘radicalen’ die het collageen in de huid afbreekt. Dit uit zich in een verslapte en doffe huid en kan zelfs leiden tot ontstekingen.

Heeft u tijd last van een onrustige huid? Grote kans dat stress van grote invloed is. De hormoonhuishouding schommelt en dit ga je ongetwijfeld op den duur merken aan je huid. Tijd om daar iets aan te doen bij uw huidtherapeut in Haarlem op 5 minuten van Bloemendaal. 

Lees meer over Inskin Institute

De huidkliniek in Bloemendaal helpt je stralen

Uw huid is belangrijk, wanneer u last heeft van een aandoening dan kan dit invloed hebben op het zelfvertrouwen. De huidkliniek in Bloemendaal helpt u graag bij het vinden van de juiste oplossing:

Deze behandelingen zijn allemaal speciaal gericht op de verbetering van de huid. Als geregistreerd huidtherapeut geven we u bij de huidkliniek in Bloemendaal ook gratis advies voor de juiste huidverzorging. Deze ondersteunen de behandelingen en zorgen voor optimaal resultaat en dat uw huid weer straalt. U staat als klant bij ons centraal en we zijn dan ook pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt graag bij ons langskomen om te horen wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij de huidtherapeut. We plannen graag een gratis consult met u in om te kijken naar de huid en een daarbij horend advies. Zoals gezegd kunt u bij ons ook terecht voor  definitief laser ontharen. Na het eerste consult bij ons in Haarlem kunnen we eventueel starten met de eerste behandeling.

Heeft u nog vragen over onze behandelingen of wilt u meer informatie over tarieven? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag weer stralen. We zijn gevestigd op Kleine Houtstraat 94. Parkeren kunt u op 2 minuten loopafstand in parkeergarage De Kamp. 

   

Maak nu een afspraak