Vraag hier nu een gratis consult aan in Overveen, Hillegom of Aalsmeer of via WhatsApp 06 81610880

Huidkliniek Bloemendaal

Een moment voor jezelf is een bezoek aan de huidkliniek in Bloemendaal

Tegenwoordig zijn we altijd druk en hebben we altijd haast. Is het geen werk, dan is het wel een sociale afspraak, een afspraak op de school van je kinderen of een nodig bezoek aan de sportschool. Stress is een lelijke vijand. Niet alleen voor je geest, maar ook een aanslag op je lichaam. Vaak uit zich dit in hoofdpijn, stijve schouders en nek of een toename in gewicht. Veel mensen weten niet dat stress ook van grote invloed is op de conditie van je huid. Het is een van de vrije ‘radicalen’ die het collageen in de huid afbreekt. Dit uit zich in een verslapte en doffe huid en kan zelfs leiden tot ontstekingen.

Heb je al een tijd last van stress en een onrustige huid? Grote kans dat stress van grote invloed is. Je hormoonhuishouding schommelt en dit ga je ongetwijfeld op den duur merken aan je huid. Tijd om daar iets aan te doen!

Lees meer over Inskin Institute

De huidkliniek in Bloemendaal helpt je stralen

Je huid is belangrijk, wanneer je last hebt van een aandoening dan kan dit invloed hebben op je zelfvertrouwen. De huidkliniek in Bloemendaal helpt je graag bij het vinden van de juiste oplossing:

Deze behandelingen zijn allemaal speciaal gericht op de verbetering van de huid. We geven je bij de  huidkliniek in Bloemendaal ook gratis advies voor de juiste huidverzorging. Deze ondersteunen de behandelingen en zorgen voor optimaal resultaat en dat jij weer straalt. Jij staat als klant bij ons centraal en we zijn dan ook pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je graag bij ons langskomen om te horen wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. We plannen graag een gratis consult met je in om te kijken naar je huid en een daarbij horend advies. Na het eerste consult kunnen we starten met de eerste behandeling.

Heb je nog vragen over onze behandelingen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag weer stralen.

   

Maak nu een afspraak