Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Huidverbetering

Naarmate we ouder worden krijgt onze huid het steeds zwaarder te verduren. Er zijn verschillende mogelijkheden om de huid weer te activeren en het natuurlijke herstelmechanisme in werking te zetten. Te denken valt aan peelings, microneedling, fractora behandeling of boosters. Deze verminderen fijne lijntjes, rimpels, zorgen voor versteviging en een egale teint.

Chemische peeling behandeling

Bij een chemische peeling wordt de bovenste laag huidcellen verwijderd. De diepte waarin de peeling doordringt is afhankelijk van de soort bestanddelen die we gebruiken.

Dit bepalen we samen door dit af te stemmen op jouw individuele wensen. Inskin Institute werkt met peelings op basis van Glycolzuur, Salicylzuur, Melkzuur, Gluconolactone, Amandelzuur of Trichloorazijnzuur (TCA).

Je krijgt je frisse huidskleur weer terug: pigmentvlekjes, littekens, grove poriën en fijne rimpeltjes verminderen. Je huid wordt steviger door de aanmaak van collageen en zal weer zacht en glad aanvoelen. 

Microneedling  

Het is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverjonging.  Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken honderden microkanaaltjes zonder de huid te beschadigen. We passen deze techniek toe in combinatie met transdermale therapie van SRS of skin boosters. Dit bepalen we samen door dit af te stemmen op jouw individuele wensen.

Je krijgt een gladdere, jongere en gezondere huid. Ook donkere kringen onder de ogen kunnen verminderen. Met 4-6 behandelingen kan je een toename van 400% meer collageen en elastine bereiken en een verdikking van de huid tot 140%!

Het is een natuurlijke anti-aging therapie en het advies is 4-6 behandelingen per jaar. Geschikt voor alle huidtypen. 

Fractora behandeling

Met de fractora kan de huid op een doeltreffende manier in de diepte worden vernieuwd. Verschillende lagen van de huid worden gefractioneerd, waardoor de aanmaak van collageen en elastinevezels optimaal gestimuleerd wordt. Doordat er ook radiogolven worden gebruikt, wordt het effect hiervan verveelvoudigd. Naast een effectieve collageen boost, wordt de huid weer gezond en hersteld de huid op de juiste manier waardoor de huidstructuur verbeterd. 

Skin boosters

Mocht je de huid willen verbeteren zonder de toepassing van microneedling of moeite hebben met de down time van een peeling dan zijn skin boosters uitermate geschikt. 

PRX-T33 skin booster is een revolutionaire behandelmethode om de huidstructuur te verbeteren zonder de huid te beschadigen. Dit zorgt voor een snellere celdeling, huid wordt steviger en lijntjes worden minder. Voor het best zichtbare resultaat wordt 4-6 behandelingen aangeraden. 

Pure Vitamine C booster zorgt er voor dat de huid zijn vitaliteit en egale teint weer terug krijgt en pigment aanmaak kan worden gestabiliseerd. De huid kan zich daarna beter weren tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ondersteunt de aanmaak van collageen. Deze behandeling is uitermate geschikt  wanneer je de conditie van de huid wilt verbeteren of het pigment in de huid wilt stabiliseren. Ook heeft de rosacea huid veel baat bij deze behandeling.

Peeling TCA Voor & Na

Fractora behandeling Voor & Na

PRX-T33 Skin Booster Voor & Na

Fractora Animation

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Stoor jij je aan je lijntjes en rimpels in het gezicht? Wil je graag een egalere en gladdere huid? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult. We geven je graag een passend en persoonlijk behandeladvies op basis van je individuele wensen.

Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult mail ons via het onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!