Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Hydrafacial behandeling in Haarlem

Hydrafacial behandeling Haarlem

Inskin is trots om sinds kort een hydrafacial behandeling in Haarlem te kunnen aanbieden. Inskin heeft de meest moderne hydrafacial apparatuur van Haarlem en omgeving. 

Wat is een hydrafacial behandeling?

Hydrafacial is een veilig en wereldwijd erkende non invasieve behandeling waarbij in drie stappen je huid weer gezond en glad wordt en straalt. Je huid krijgt een mooie 'glow'. Het is een revolutionaire behandeling voor het verbeteren van de huid. Het is een intensief reinigingsproces dat de huid verfrist, verheldert en verstevigt. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan worden gebruikt om verschillende huidproblemen aan te pakken zoals rimpels, acne, hyperpigmentatie maar ook bijvoorbeeld roodheid. De resultaten zijn direct en bovendien langdurig zichtbaar en de behandeling is ook nog eens pijnloos. De ervaringen die wij horen over de Hydrafacial behandeling zijn erg positief. 

 

 

 

De drie stappen van een Hydrafacial behandeling zijn het reinigen van uw huid, verwijderen van dode huidcellen en verzorgen van uw huid door middel van op uw huid aangepaste booster. Tijdens de behandeling wordt de huid eerst grondig gereinigd en ge-exfolieerd met behulp van een speciale pen die een combinatie van water, zuurstof en actieve stoffen in de huid aanbrengt. Dit zorgt voor een diepe intensieve reiniging, en verwijdert de dode huidcellen. Tegelijkertijd wordt de huid gehydrateerd en verzorgd.

Na behandeling met Hydrafacial zult u merken dat uw huid er gezonder, stralender en jonger uitziet. Bovendien heeft de behandeling als voordeel dat deze helpt om de huidbarriere te verstevigen en de huid beter te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Als u op zoekt bent naar een effectieve manier om uw huid te verbeteren, dan is de Hydrafacial behandeling bij Inskin in Haarlem zeker een aanrader. 

Nieuwsgierig naar een Hydrafacial behandeling in Haarlem? We vertellen u er graag meer over! Boek een vrijblijvend consult. Inskin is gevestigd in Haarlem aan de Kleine Houtstraat 94, bereikbaar binnen 15 minuten van Heemstede, IJmuiden, Zandvoort, Santpoort en Velsen. U kunt parkeren bij parkeergarage De Kamp, op 2 minuten loopafstand. 

U kunt ook bij Inskin een gratis huidscan laten maken met de OBSERV. Een professionele huidanalyse die het onzichtbare zichtbaar maakt. 

 

 

 

Maak nu een afspraak