Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Litteken behandeling & Striae

Littekens & Striae

Littekenweefsel ontstaat na een beschadiging van de diepere huid. Striae zijn breukjes in de huid en ontstaat doordat de huid wordt uitgerekt. Het komt vooral veel voor tijdens zwangerschappen. Wanneer de huid eenmaal beschadigd is, herstelt deze niet meer vanzelf. Dit geldt ook voor grove poriën, rokerslijntjes en huidverslapping. Gelukkig zijn er verschillende manieren om weefsel te herstellen.

Behandeling

Met de fractora kan de huid op een doeltreffende manier in de diepte worden vernieuwd. Verschillende lagen van de huid worden gefractioneerd, waardoor de aanmaak van collageen en elastinevezels optimaal gestimuleerd wordt. Doordat er ook radiogolven worden gebruikt, wordt het effect hiervan verveelvoudigd. Naast een effectieve collageen boost, wordt de huid weer gezond en hersteld de huid op de juiste manier waardoor de huidstructuur verbeterd. 

Welke effecten kan je verwachten?

  • Huidverstrakking en verbeterde huidstructuur
  • Betere doorbloeding van de huid en pigmentverbetering
  • Kleinere poriën & (acne) littekenherstel, vermindert reliëf
  • Bij striae vervagen zichtbare breukjes in de huid

Belangrijk om te weten

De hersteltijd van de behandeling is minimaal. Je huid is tijdelijk licht rood en licht gezwollen, maar dit is na een paar uur alweer voorbij. Na de behandeling is het belangrijk de huid de eerste 24 uur droog te houden. Er kunnen enkele korstjes ontstaan. Het is belangrijk niet te krabben. De korstjes zullen er na enkele dagen vanzelf afvallen. Het advies is om na de behandeling de zon en exfoliërende producten te vermijden en de huid zo goed mogelijk tegen de zon te beschermen. De juiste post-treatment crèmes en make-up kunnen zorgen voor extra comfort en een sneller herstel van de huid. We adviseren je hier graag over. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Stoor jij je aan (acne) littekens, striae, grove poriën, rokerslijntjes, rimpels of een verslapte huid? Zou je graag weer een gladde huid en frisse uitstraling willen hebben?

Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult mail ons via het onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!