Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Oxygenetic Foundation

Oxygenetic Foundation

Is meer dan een foundation… Bij Inskin Institute gebruiken we de revolutionaire foundation van Oxygenetic.

OXygenetic is en ademende, gewichtloze foundation die zich aan de huidskleur aanpast. Op basis van aloë vera om de huid te kalmeren en te hydrateren. Bovendien bevat het SPF 30 om de huid te beschermen tegen de schadelijke UVA- en UVB-stralen van de zon en het is waterbestendig. Het geeft een natuurlijke dekking die fris is, dus als je geen make-up persoon bent, is deze foundation perfect voor jou. Het geeft niet af en gaat niet in de fijne lijntje zitten, het camoufleert hoewel het een lichte foundation is. Het ceravitea complex zorgt voor een systematische opbouw van collageen lagen. Een bijkomend voordeel is dat de foundation antibacterieel en ontstekingsremmend is en helpt acne-bacteriën in de huid te verminderen en ontstekingen te bestrijden.

Een bijkomend voordeel is dat deze zuurstof doorlatende foundation direct mag worden toegepast na cosmetische behandelingen; de foundation bevordert zelfs het genezingsproces. Het ceravitea complex verhoogt de zuurstof toevoer,  vermindert littekenvorming. Ook zal het warmtegevoel tegengaan, zwelling verminderen. Ofwel een natuurlijke camouflage die veilig is voor de huid, waardoor de normale dagelijkse routine  direct na een behandeling of ingreep weer kan worden opgepakt

Ook is Oxygenetic uitermate geschikt voor het bedekken en behandelen van allerlei huidaandoeningen als acne, rosacea, eczeem, psoriasis, ouderdomsvlekjes, vitiligo en melasma. Het is tevens zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Maak vrijblijvend een afspraak

Zou je graag een egale teint willen, overweeg je binnenkort een behandeling of wil je overstappen naar een foundation die goed is voor je huid? Kom langs voor een gratis consult en ik vertel je graag meer over dit bijzondere product.

Neem contact op voor meer informatie of het boeken van een gratis vrijblijvend consult via info@inskin-institute.nl of bel/app naar 06-81610880.

 

 

Maak nu een afspraak