Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Chemische Peelings

Bij een chemische peeling wordt de bovenste laag huidcellen verwijderd en wordt toegepast voor huidverbetering. Deze kan in meerdere lagen van de huid doordringen. De diepte waarin de peeling doordringt is afhankelijk van de soort bestanddelen die we gebruiken. 

Je huid reageert op een peeling door in beweging te komen en zal verschillende natuurlijke herstelmechanismen in werking zetten. Dit zal leiden tot huidvernieuwing, cel vernieuwing en huidversteviging.

Hoe diep de peeling gaat bepalen we samen door dit af te stemmen op jouw individuele wensen. Inskin Institute werkt met peelings op basis van Glycolzuur, Salicylzuur, Melkzuur, Gluconolactone, Amandelzuur of Trichloorazijnzuur (TCA).

Je krijgt je frisse huidskleur weer terug: pigmentvlekjes, littekens, grove poriën en fijne rimpeltjes verminderen. Je huid wordt steviger door de aanmaak van collageen en zal weer zacht en glad aanvoelen. 

Behandeling

Wat moet je weten?

  • Wil je snel aan de slag, dan is het belangrijk om de huid thuis voor te bereiden met de voorgeschreven producten. De huid moet eerst wennen aan de zuren en zal de peeling straks dieper in de huid doordringen, wat zal leiden tot beter resultaat en een kortere herstelperiode.
  • Na de behandeling is het belangrijk om de huid wat rust te gunnen. Vermijd daarom de eerste periode de felle zon, exfoliërende producten en andere schoonheidsbehandelingen.
  • U ontvangt van mij verder uitgebreide instructies wat je wel en beter niet kan doen na de behandeling.
  • De juiste post treatment crèmes en make-up kunnen zorgen voor extra comfort een sneller herstel van de huid, wij kunnen u hierbij adviseren.

Cosmo Peel forte Voor & Na

  Maak vrijblijvend een afspraak

  Stoor jij je aan een doffe teint, grove poriën en fijne rimpeltjes of wil je de conditie van je huid verbeteren? Tijdens een gratis consult vertellen we je graag alles over de mogelijkheden en de behandeling.

  Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult mail ons via het onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!