Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Pigmentvlekken verwijderen Haarlem

Je pigmentvlekken laten verwijderen in Haarlem

Heb jij last van pigmentvlekken in je gezicht? Dan ben je niet de enige. Bijna iedereen krijgt hiermee te maken. Wist je dat pigmentvlekken over het hele lichaam kunnen ontstaan, dus niet alleen op het gezicht? Pigmentvlekken kunnen ontstaan omdat jij je onvoldoende hebt beschermd tegen de invloeden van de zon. Niet alleen zon kan invloed hebben op pigmentvlekken, maar ook bepaalde medicatie kan invloed hebben net als ontstekingen en hormoonschommelingen. De cellen in je huid maken extra melanine aan en daardoor ontstaan pigmentvlekken. Wil je graag je pigmentvlekken verwijderen? Dan ben je van harte welkom bij Inskin Institute in Haarlem.

Lees meer over Inskin Institute

Zo worden jouw pigmentvlekken verleden tijd

Waarschijnlijk wist je het al, maar pigmentvlekken kunnen je een oude uitstraling geven. Gelukkig zijn pigmentvlekken vaak goed te behandelen en soms zelfs goed te verwijderen. Een behandeling zorgt ervoor dat pigmentplekken minder zichtbaar zijn of zelf helemaal laat verdwijnen en bovendien de kans op nieuwe pigmentvlekken verkleint.

Om pigmentvlekken te verwijderen zijn er diverse toepassingen mogelijk. Afhankelijk van je huid wordt er gekeken bij Inskin Institute naar de juiste behandeling. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de pigmentvlekken te verwijderen door middel van laser. Door deze behandeling wordt ook meteen het collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid zal verstrakken. Naast de laserbehandeling is in sommige gevallen een peeling een betere optie. Door de peeling worden de poriën kleiner en gaan rimpels en verkleuringen duidelijk verminderen. Door de peeling ontstaat er weer een frisse huidskleur en een egale en gladde huid in uw gezicht.

Afhankelijk van jouw huid wordt er gekeken welke behandeling het beste aansluit.

Pigment verwijderen in Haarlem: goed om te weten

Wanneer je kiest voor pigmentenvlekken verwijderen in Haarlem dan willen we natuurlijk wel dat de behandeling ook slaagt. Het is daarom ook belangrijk om een aantal zaken van tevoren te weten:

  • Voor een succesvolle behandeling kan het noodzakelijk zijn dat je  thuis al je huid moet voorbereiden
  • Wordt er gekozen voor een het laseren van pigment? Dan moet je huid de natuurlijk huidskleur hebben. Zon, zonnebank of zelf bruinende crèmes kunnen dan ook even niet gebruikt worden wanneer je met de behandeling start.
  • Na de behandeling heeft je huid rust nodig, vermijdt de eerste periode felle zon, zonnebank en ook even schoonheidsbehandelingen

Wanneer je bij ons op een consult komt, bespreken we uitvoerig de behandeling en waar je rekening mee moet houden. Samen zorgen we ervoor dat jouw huid weer gaat stralen en je weer zelfverzekerd bent over je huid. Velen gingen u voor - bekijk onze reviews en ervaringen. 

Wil je meer weten of je eerste consult inplannen bij Inskin Institute? Neem dan contact met ons op. via het contactformulier of per telefoon / whatsapp.

   

Maak nu een afspraak