Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Rosacea

Rosacea

Rosacea is een veel voorkomende niet besmettelijke huidaandoening in het gezicht en heeft een chronisch karakter. Deze hardnekkige aandoening gaat gepaard met roodheid en soms in combinatie met puistjes en of huidverdikking. Bij mensen met rosacea is de huidbarrière beschadigd en daardoor zeer gevoelig voor invloeden van buitenaf. Bij een rosacea huid is de dermodex mijt 20x meer aanwezig dan bij een gezonde huid en deze lokt mogelijk een ontstekingsreactie uit. De verschijnselen van rosacea zijn zeer vervelend en kunnen cosmetisch erg storend zijn. Ondanks rosacea een chronische huidaandoening is , is dit wel degelijk te behandelen.

Behandeling

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om de symptomen te verminderen. Roodheid in het gelaat is goed te behandelen met lasertherapie. Daarnaast zullen we behandelingen en producten adviseren om de huid weerbaarder te maken zodat klachten zullen verminderen. Ook zullen we advies geven wat je zelf kan doen om klachten omtrent rosacea te verzachten of te verminderen. We zullen een behandelplan afstemmen op basis van de toestand van de huid en de individuele wens.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je graag wat aan je rosacea huid doen? Kom dan langs voor een gratis consult. Samen stellen we een persoonlijk behandelplan op om tot een optimaal resultaat te komen. 

Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult mail ons via het onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!