Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Huidoneffenheden verwijderen

Huidoneffenheden

Helaas krijgen we naarmate we ouder worden steeds meer te maken met ontsierende plekjes op de huid. Stoort u zich aan bultjes, hobbeltjes, steelwratjes of andere uitstulpingen of ruwe plekjes op de huid? We kunnen dit heel makkelijk behandelen met de Zapper. Dit is een klein subtiel apparaatje met een puntige elektrode waarin elektrische warmte wordt ontwikkeld bij aanraking met de huid, waardoor het ontsierende plekje verdwijnt.

Belangrijk om te weten

Na de behandeling is de huid een beetje rood en ontstaat er een korstje, dat er na 5-7 dagen af valt. Doordat er geen chirurgische ingreep aan te pas komt, wordt de vorming van een litteken voorkomen. Gemiddeld zijn er 1-2 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Behandeling met Zapper Voor & Na 

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je graag van bestaande bultjes, hobbeltjes, uitstulpingen of ruwe plekjes af? Tijdens een gratis consult vertellen we je graag alles over de mogelijkheden en de behandeling.

Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult mail ons via het onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!