Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Microneedling

Wil je een stevigere huid en de huidstructuur verbeteren? Dan is microneedling hiervoor de beste behandeling. Microneedling is een behandeling waarbij je de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling.

Het resultaat microneedling is een verbeterde huidstructuur en je krijgt frisse huidskleur weer terug. Je huid wordt steviger door een enorme collageen boost en de aanmaak van elastine vezels. Door de aanmaak van hyaluronzuur zal de huid beter gehydrateerd blijven waardoor fijne rimpels minder zichtbaar zullen zijn. Samen bepalen we welke skin booster met actieve ingrediënten het beste bij de individuele wensen past. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld, anti-aging, pigmentatie, huidversteviging, grove poriën, teint en littekens. Voor het beste zichtbare resultaat raden een kuurverband aan van 4-6 behandelingen.

Behandeling

Het is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverjonging. Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken honderden microkanaaltjes zonder de huid te beschadigen. Hoogwaardige producten met actieve ingrediënten kunnen hierdoor tot 200 maal meer in de huid penetreren. Met 4-6 behandelingen kan je een toename van 400% meer collageen en elastine bereiken en een verdikking van de huid tot 140%. Het is een natuurlijke anti-aging therapie en kan daarom onbeperkt worden toegepast. Zowel in de winter als zomer.

Wat moet je weten?

  • Na de behandeling is het belangrijk om de huid wat rust te gunnen. Vermijd daarom de eerste periode de felle zon, exfoliërende producten en andere schoonheidsbehandelingen.
  • U ontvangt van mij verder uitgebreide instructies wat je wel en beter niet kan doen na de behandeling.
  • De juiste post treatment crèmes en make-up kunnen zorgen voor extra comfort een sneller herstel van de huid, ik kan u hierbij adviseren.

Maak vrijblijvend een afspraak

Stoor jij je aan een doffe teint, grove poriën en fijne rimpeltjes of wil je de conditie van je huid verbeteren? Tijdens een gratis consult vertellen we je graag alles over de mogelijkheden en de behandeling.

Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult mail ons via het onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!