Vraag hier nu een gratis consult aan in Overveen, Hillegom of Aalsmeer of via WhatsApp 06 81610880

Acne behandeling Haarlem

Heb jij last van acne? Wist je dat acne een huidaandoening is die heel veel verschillende vormen kent? Veel mensen denken dat acne iets is wat ontstaat in de jeugd, ook wel de bekende jeugdpuistjes. Acne is echter niet afhankelijk van leeftijd en kan dus ook op iedere leeftijd ontstaan. Vooral acne in het gezicht kan psychische problemen geven. Door de onzekerheid die je ervaart, kan het dagelijks plezier in het leven ontnemen. Inskin Institute wil je graag helpen bij de aanpak van acne. Wij kunnen je helpen om de acne te stabiliseren en ervoor zorgen dat symptomen verbeteren of zelfs verdwijnen.   

Lees meer over Inskin Institute

Acne behandeling Arnhem

Start vandaag nog met de acne behandeling in Haarlem

Acne is eigenlijk een ontsteking van een deel van de huid waarin de talgklier zit. Deze ontsteking kan meerdere redenen hebben. Wist je bijvoorbeeld dat ook voeding en stress acne sterk kan verergeren? Daarnaast heeft de invloed van je hormonen een uitwerking op de acne. Door de hormonen neemt de talgproductie toe en verandert je huid namelijk steeds en deze verandering heeft zijn weerslag op de acne.

De eerste stap is een compleet behandelplan opstellen waarbij we kijken naar je huid, de ernst van de acne, je leeftijd en symptomen. Afhankelijk van onze evaluatie wordt er gekeken welke aanpak het beste bij jouw huid past. Dit kan zijn:

  • Aanpak van onzuiverheden
  • Focus op ontstekingen in de huid en hier een behandelingsplan voor opstellen
  • Het verwijderen van littekens en het verbeteren van de vette en/of doffe huid

De acne behandeling in Haarlem wordt uitgevoerd door middel van verschillende mogelijkheden:

  • Laserbehandeling
  • Uitreinigen
  • Peelings
  • Littekenbehandeling

Naast dat wij er alles aan gaan doen om jouw huid weer in balans te krijgen, verwachten we dat jij zelf ook thuis aan de slag gaat. Voor een optimaal resultaat is het dagelijks gebruik van huidproducten thuis en voedingsadviezen essentieel. Samen maken wij jouw huid weer happy!

Ben jij klaar om een afspraak in te plannen?

Wil jij graag weer een mooie stralende, maar vooral een gezonde huid? Stoor je je aan de vervelende ontstekingen en littekens? Neem vrijblijvend contact voor een gratis consult in Haarlem zodat wij je kunnen helpen.

Let wel even op, de behandeling van acne kan ervoor zorgen dat je in de beginfase iets meer last krijgt van acne. Belangrijk is dat je niet aan je huid gaat krabben op huidoneffenheden uit gaat knijpen of de huid gaat scrubben. Voordat je verbetering ziet, wordt het soms eerst even erger. Geen zorgen, we weten wat we doen!

   

Maak nu een afspraak