Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Couperose behandeling Haarlem

Bezoek Inskin Institute voor couperose behandeling in Haarlem

Heeft u last van roodheid in het gezicht, hals of decolleté? Dan kan dit couperose zijn. Couperose komt zowel bij mannen als vrouwen voor. Het is niet schadelijk voor de huid of voor uw gezondheid, maar sommige mensen vinden het wel ontsierend, vaak wanneer de couperose in het gezicht aanwezig is. De oorzaak van couperose is een toename van kleine bloedvaatjes en kunnen in het rood of blauw verschijnen. Couperose is in het algemeen goed met IPL te behandelen, dat leggen we verder op deze pagina uit. Een paar behandelingen kunnen een enorme verbetering opleveren. Wilt u graag van uw couperose af? Maak een afspraak voor een gratis consult dan kijken we samen wat voor u de juiste couperose behandeling is. Inskin Institute is gevestigd op de Kleine Houtstraat 94, op 5 minuten van Heemstede, Overveen en Velsen en 15 minuten afstand van IJmuiden. Parkeren kan in parkeergarage de Kamp, op 2 minuten lopen.  

Lees meer over Inskin Institute

Couperose behandeling in Haarlem, hoe werkt dit?

De behandeling wordt verricht met Intens Pulsed Light, wellicht beter bekend als IPL. Wij werken voor de behandeling met de Lumecca van Inmode, deze geavanceerde laser heeft een ingebouwde koeling en een juiste verspreiding van licht. Hierdoor is dit apparaat voor ieder huidtype geschikt. Met dit apparaat kunnen we heel gericht de couperose in uw gezicht aanpakken. Doordat we met dit apparaat heel gericht kunnen werken, is het ook mogelijk om de rode vaatjes aan de zijkant van uw neus of op je kin te behandelen.

Om de behandeling te starten is het van belang dat de huid een natuurlijke kleur heeft. Het is dus niet mogelijk om met de behandeling te starten wanneer je huid recent verkleurd is door de zon of zonnebank. Ook het gebruik van zelf bruinende crème is niet toegestaan voorafgaand aan de behandeling. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact op en we zullen je informeren wat de meest geschikte tijd is om met de couperose behandeling te starten en langs te komen in onze kliniek in Haarlem.

De meest gestelde vraag

Vaak krijgen we vooraf de vraag of de couperose behandeling een pijnlijke behandeling is. Uiteraard ervaart iedereen het anders, de een heeft een hogere pijngrens dan de ander. De behandeling wordt meestal goed verdragen. Het kan aanvoelen alsof er een elastiekje tegen je huid wordt aangeschoten, maar doordat het apparaat de huid direct koelt trekt dat gevoel direct weg.

Na de couperose behandeling in Haarlem wordt de huid nog na behandeld met een post treatment crème. Wilt u direct helemaal van de tijdelijke rode huid af? Dan kan de huidtherapeut de roodheid camoufleren met de foundation van Oxygenetic, deze camouflage is speciaal samengesteld voor toepassing na een cosmetische behandeling en hierdoor zal de huid nog sneller herstellen.

Neem contact op voor een gratis consult

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor je huid? Neem dan gerust contact op met Inskin Institute. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak voor een eerste consult. Tijdens dit consult zullen we de mogelijkheden bespreken en tegen welke kosten. Bekijk onze tarieven en bekijk onze reviews. Woont u in Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Heemstede, Velsen of IJmuiden of ergens anders in de regio? 

   

Maak nu een afspraak