Vraag hier nu een gratis consult aan in Overveen, Hillegom of Aalsmeer of via WhatsApp 06 81610880

Couperose behandeling Haarlem

Bezoek Inskin Institute voor couperose behandeling in Haarlem

Heb jij last van roodheid in het gezicht, hals of decolleté? Dan kan dit couperose zijn. Couperose komt zowel bij mannen als vrouwen voor. Het is niet schadelijk voor de huid of voor je gezondheid, maar het is wel ontsierend. Helemaal wanneer de couperose in het gezicht aanwezig is. Wist je dat couperose een toename is van kleine bloedvaatjes en dat deze op een simpele manier te behandelen zijn? Een paar behandelingen kunnen al een enorme verbetering zijn. Wil je van hier graag van af? Kom langs voor een couperose behandeling in Haarlem in onze kliniek.

Lees meer over Inskin Institute

Couperose behandeling in Haarlem, hoe werkt dit?

De behandeling wordt verricht met Intens Pulsed Light, wellicht beter bekend als IPL. Wij werken voor de behandeling met de Lumecca van Inmode, deze geavanceerde laser heeft een ingebouwde koeling en een juiste verspreiding van licht. Hierdoor is dit apparaat voor ieder huidtype geschikt. Met dit apparaat kunnen we heel gericht de couperose aanpakken. Doordat we met dit apparaat heel gericht kunnen werken, is het ook mogelijk om de rode vaatjes aan de zijkant van je neus of op je kin te behandelen.

Om de behandeling te starten is het van belang dat de huid een natuurlijke kleur heeft. Het is dus niet mogelijk om met de behandeling te starten wanneer je huid recent verkleurd is door de zon of zonnebank. Ook het gebruik van zelf bruinende crème is niet toegestaan voorafgaand aan de behandeling. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact op en we zullen je informeren wat de meest geschikte tijd is om met de couperose behandeling te starten en langs te komen in onze kliniek in Haarlem.

De meest gestelde vraag

Vaak krijgen we vooraf de vraag of de couperose behandeling een pijnlijke behandeling is. Uiteraard ervaart iedereen het anders, de een heeft een hogere pijngrens dan de ander. De behandeling wordt meestal goed verdragen. Het kan aanvoelen alsof er een elastiekje tegen je huid wordt aangeschoten, maar doordat het apparaat de huid direct koelt trekt dat gevoel direct weg.

Na de couperose behandeling in Haarlem wordt de huid nog na behandeld met een post treatment crème. Wil je direct helemaal van de tijdelijk rode huid af? Dan kan de huidtherapeut de roodheid camoufleren met de foundation van Oxygenetic, deze camouflage is speciaal samengesteld voor toepassing na een cosmetische behandeling en hierdoor zal de huid nog sneller herstellen.

Neem contact op voor een gratis consult

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor je huid? Neem dan gerust contact op met Inskin Institute. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak voor een eerste consult. Tijdens dit consult zullen we de mogelijkheden bespreken en indien gewenst kunnen we je gelijk van je couperose afhelpen.

   

Maak nu een afspraak