Vraag hier nu een gratis consult aan in Overveen, Hillegom of Aalsmeer of via WhatsApp 06 81610880

Huidtherapeut Haarlem

Deze huidspecialist in Haarlem helpt je verder

Ben je op zoek naar deskundig huidadvies op maat, een specialist die betrokken is, die kwaliteit biedt en op een veilige manier je huid verzorgt? Dan ben je bij deze huidtherapeut in Haarlem op de goede plek.

Bij Inskin Institute staat de klant centraal. Samen kijken we wat jouw huid nodig heeft en welke behandeling het beste past bij jouw wensen. Jij als klant moet je goed voelen bij een behandeling en met een zelfverzekerd gevoel ons Institute verlaten.

Lees meer over Inskin Institute

De huidkliniek in Haarlem

Je huid is een prachtig orgaan, het grootste wat je hebt en het verdient dan ook alle aandacht. Het is jouw visitekaartje. Wanneer jij je niet zeker voelt over je huid en je hebt bijvoorbeeld last van acne of pigmentvlekken, dan kan dit je onzeker maken. Dit kan je dagelijks plezier in het leven beïnvloeden. Bij de huidkliniek in Haarlem zijn we gespecialiseerd in de huid en willen we graag met je meedenken en naar een oplossing zoeken die bij jou past. Onze huidtherapeut in Haarlem is pas tevreden als jij dit ook bent!

Bezoek een huidtherapeut

Heb jij vragen over je huid, wil je graag advies hoe je het beste je huid kunt verzorgen of ben je gewoon toe aan een fijne behandeling om je huid een extra boost te geven? Breng dan een bezoek aan de huidtherapeut van Inskin Institute in Haarlem.

Kies jij voor:

  • Een peeling, de behandeling voor de ultieme huidverbetering
  • Een behandeling gericht op acne of onzuiverheden
  • Pigmentvlekken verwijderen
  • Anti –aging, een behandeling om de huid weer te activeren
  • Couperose & vaatjes verwijderen, de behandeling bestaat uit een aantal behandelingen met IPL (intens pulsed light)
  • Microneedling, een behandeling voor een stevigere huid en verbetering van de huidstructuur

Naast deze behandelingen heeft de huidtherapeut in Haarlem nog veel meer oplossingen voor je huid. Zo kun je namelijk ook kiezen voor laser ontharen, behandeling van littekens & striae en kun je ook huid oneffenheden laten verwijderen. Jouw huid is onze zorg en wij helpen je graag om de beste versie van jezelf te laten zijn.

Meer informatie of een afspraak inplannen

Wil je graag meer weten over onze behandelingen of kom je graag een keer langs om kennis te maken met onze huidspecialist in Haarlem? Ben je op zoek naar een goed advies hoe jij je huid weer kunt laten stralen en welke producten je het beste kunt gebruiken? Wist je dat het eerste consult gratis is? Zo kan de huidtherapeut in Haarlem eerst kijken naar je huid en aan de hand daarvan een passend advies uitbrengen. Neem gerust contact op om een gratis consult in te plannen.

   

Maak nu een afspraak