Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Huidtherapeut Haarlem - Inskin Institute

Deze huidspecialist in Haarlem helpt je verder

Bent u op zoek naar deskundig huidadvies op maat, een specialist die betrokken is, die kwaliteit biedt en op een veilige manier uw huid verzorgt? Dan bent u bij deze huidtherapeut in Haarlem op de goede plek. Inskin Institute: het adres voor huidtherapie. 

Bij Inskin Institute staat de klant centraal. Samen kijken we wat uw huid nodig heeft en welke behandeling het beste past bij uw wensen. U als klant moet zich goed voelen bij een behandeling en met een zelfverzekerd gevoel onze kliniek verlaten.

Lees meer over Inskin Institute

De huidkliniek in Haarlem

De huid is een prachtig orgaan, het grootste wat een mens heeft en het verdient dan ook alle aandacht. Het is een visitekaartje. Wanneer men zich niet zeker voelt over de huid en men heeft bijvoorbeeld last van acne of pigmentvlekken, dan kan dit men onzeker maken. Dit kan uw dagelijks plezier in het leven beïnvloeden. Bij de huidkliniek in Haarlem zijn we gespecialiseerd in de huid en willen we graag met u meedenken en naar een oplossing zoeken die bij u past. Onze huidtherapeut in Haarlem is pas tevreden als jij dit ook bent!

Bezoek een huidtherapeut

Heeft vragen over uw huid, wilt u graag advies hoe u het beste uw huid kunt verzorgen of bent u gewoon toe aan een fijne behandeling om uw huid een extra boost te geven? Breng dan een bezoek aan de huidtherapeut van Inskin Institute in Haarlem.

Kies voor:

  • Een peeling, de behandeling voor de ultieme huidverbetering
  • Een behandeling gericht op acne of onzuiverheden
  • Pigmentvlekken verwijderen
  • Anti –aging, een behandeling om de huid weer te activeren
  • Couperose & vaatjes verwijderen, de behandeling bestaat uit een aantal behandelingen met IPL (intens pulsed light)
  • Microneedling, een behandeling voor een stevigere huid en verbetering van de huidstructuur

Naast deze behandelingen heeft de huidtherapeut in Haarlem nog veel meer oplossingen voor uw huid. Zo kunt u namelijk ook kiezen voor laser ontharen, behandeling van littekens & striae en kunt u ook huid oneffenheden laten verwijderen. Uw huid is onze zorg en wij helpen u graag om de beste versie van jezelf te laten zijn.

Meer informatie of een afspraak inplannen

Wilt u graag meer weten over onze behandelingen of komt u graag een keer langs om kennis te maken met onze huidspecialist in Haarlem? Bent u op zoek naar een goed advies hoe u uw huid weer kunt laten stralen en welke producten u het beste kunt gebruiken? Wist u dat het eerste consult gratis is? Zo kan de huidtherapeut in Haarlem eerst kijken naar je huid en aan de hand daarvan een passend advies uitbrengen. Neem gerust contact op om een gratis consult in te plannen. Inskin Institute is gevestigd op de Kleine Houtstraat 94. 

   

Maak nu een afspraak