Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Huidverjonging Haarlem

Kies voor een zelfverzekerd gevoel met behandelingen gericht op huidverjonging in Haarlem

Naarmate we ouder worden krijgen we last van allerlei kwaaltjes. Haargroei op plekken waar je het misschien liever niet hebt, verminderde haargroei of haaruitval en zo zijn er nog een aantal symptomen waar we eigenlijk niet op zitten te wachten. Dit geldt ook voor de huid. Wist je dat onze huid het grootste orgaan is dat we hebben? Dus ook hiermee krijgt de huid te maken met ouderdom. Dit zie je terug in de kleur van je huid, vroeger straalde deze waarschijnlijk meer en had het een frisse uitstraling. Naarmate je ouder wordt, verdwijnt de glans en krijgen we te maken met een doffe huid die ook anders van kleur is. Daarnaast zien we vaak meer rimpels, kun je last krijgen van pigmentvlekken, couperose, ruwe plekjes, bultjes en uitstulpingen.

Gelukkig valt hier ook echt iets aan te doen en met een aantal simpele behandelingen kan je weer genieten van een stralende huid. Maak een afspraak voor een gratis consult bij Inskin Institute en we informeren je graag over de behandelmogelijkheden.

Lees meer over Inskin Institute

Huidverjonging in Haarlem, hoe werkt dit precies?

Heb je last van ouderdomswratten, steelwratjes, uitstulpingen, bultjes of andere oneffenheden van de huid? Daar hebben we bij Inskin Institute in Haarlem een goede oplossing voor. Deze problemen kunnen namelijk heel makkelijk worden verholpen met de Zapper. Dit kleine apparaatje heeft een puntige elektrode waarin elektrische warmte wordt ontwikkeld zodra het de huid aanraakt. Door deze warmte pakken we jouw problemen met de huid aan. Andere methoden zoals wegsnijden of stikstof laten vaak blaren en littekens achter, dit is de enige methode waarbij de huid weer snel en mooi heelt.

Heb je meer last van rimpels, een hangende huid, een doffe teint of verkleuringen? Dan raden we je aan om te kiezen voor de volgende behandelingen:

  • Peeling
  • Microneedling
  • Boosters voor de skin

Deze behandelingen activeren de huid enorm en zorgen ervoor dat huidverjonging in gang wordt gezet en waar we huidveroudering mee tegen kunnen gaan. Naast een verhoogde celdeling, zal de aanmaak van collageen en elastine vezels enorm toenemen en deze zorgen voor de versteviging van de huid.

Laat je huid weer stralen

Je huid is het waard om goed voor te zorgen. Iedere dag houden we ons bezig met wat we gaan eten, hoe gezond onze keuzes zijn, gaan regelmatig naar de kapper en willen er altijd graag goed verzorgd uitzien. Je huidverzorging is een belangrijk onderdeel van deze routine. Ondanks dat jij je huid iedere dag reinigt en verzorgt met producten is het onvoldoende om huidveroudering te vertragen. Een behandeling gericht op huidverjonging bij Inskin Institute in Haarlem kan je helpen om je huid net die extra aandacht te geven om anti-aging in gang te zetten.

Wil jij graag kennis maken met Inskin Institute? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken. We starten met een gratis consult waarin we gaan kijken wat je wensen zijn en uiteraard naar de mogelijkheden. Zodra we een behandeling hebben gevonden die past bij je wensen en je huid plannen we de eerste behandeling in. Zien we je binnenkort op de Kleine Houtstraat 94?

 

   

Maak nu een afspraak