Vraag hier nu een gratis consult aan in Overveen, Hillegom of Aalsmeer of via WhatsApp 06 81610880

Laser ontharen Haarlem

Laserontharing Haarlem, welkom bij Inskin Institute

Ben je op zoek naar een goede plek om nu eindelijk af te komen van de ongewenste haren op je lichaam? Of het nu gaat om haren in het gezicht of ergens anders op het lichaam Inskin Institute kan je hierbij helpen.

Lees meer over Inskin Institute

Een laserbehandeling voor het ontharen is niet altijd alleen een behandeling om mooier te worden. Sommige mensen ervaren de beharing op hun lichaam echt als een probleem. Vaak spreken we dan van overbeharing en dit kan psychische gevolgen hebben. Daarnaast kan haargroei op het lichaam ook voor ongemakken zorgen. Zo hebben ook veel mensen last van haartjes die ingroeien waardoor er vervelende bultjes kunnen ontstaan. Dit komt vaak voor bij mensen die regelmatig hun haartjes scheren. Naast dat dit kan zorgen voor ingegroeide haartjes, kan de huid op den duur ook irritatieplekjes vertonen. Wil je graag af van je haargroei op ongewenste plekken? Kom langs voor een gratis consult en we vertellen alles over de mogelijkheden en de laserbehandeling.

Zo werkt laser ontharen in Haarlem

Altijd al willen weten hoe laserontharing nu in zijn werk gaat? Wij leggen je dit graag uit. Laser ontharen in Haarlem is een vorm van definitief ontharen. Afhankelijk van de haargroei en de omvang zullen de meeste haren na 6 tot 8 behandelingen definitief verdwenen zijn.

Bij Inskin Institute werken we met Diolaze van Inmode. Dit laserapparaat is één van de meest geavanceerde lasers op het gebied van laserontharing en tevens geschikt voor alle huidtypen. Een diode laser gecombineerd met een Nd: Yag laser, de gouden standaard voor laserontharing. De laser zorgt dat de haarzakjes tot diep in de huid bereikt worden, de haarwortel wordt opgewarmd en aangepakt. De huid zal na afloop glad en zacht aanvoelen.

Maak een afspraak

Wil jij af van ongewenste haargroei? Wil je nooit meer na hoeven te denken of je benen wel hebt geschoren, of je bikinilijn er nog verzorgd uitziet en wil je af van irritatie na het scheren of waxen? Maak dan een afspraak bij de kliniek voor laser ontharen in Haarlem. Inskin Institute helpt mannen en vrouwen die problemen ervaren met beharing. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

   

Maak nu een afspraak