Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Definitief laser ontharen Haarlem

Kliniek voor Laser ontharen in Haarlem, welkom bij Inskin Institute

U wilt permanent ontharen middels een laserontharing in Haarlem? En u bent op zoek naar een betrouwbare kliniek om definitief af te komen van de ongewenste haren op uw lichaam? Bij Inskin Institute hebben wij veel ervaring, hebben een geavanceerde laser, en kunnen elk lichaamsdeel ontharen, zoals bijvoorbeeld uw gezicht, uw oksels, maar ook uw bikinilijn en benen. Inskin Institute is  gespecialiseerd in laser ontharen en kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en deskundig advies. Wij laser ontharen zowel mannen als vrouwen in onze kliniek. 

Lees meer over Inskin Institute

Een laserbehandeling voor het ontharen is niet altijd alleen een behandeling om mooier te worden. Sommige mensen ervaren de beharing op hun lichaam echt als een probleem. Vaak spreken we dan van overbeharing en dit kan psychische gevolgen hebben. Daarnaast kan haargroei op het lichaam ook voor ongemakken zorgen. Zo hebben ook veel mensen last van haartjes die ingroeien waardoor er vervelende bultjes kunnen ontstaan. Dit komt vaak voor bij mensen die regelmatig hun haartjes scheren. Naast dat dit kan zorgen voor ingegroeide haartjes, kan de huid op den duur ook irritatieplekjes vertonen. Wilt u graag af van je haargroei op ongewenste plekken? Kom langs voor een gratis consult en we vertellen alles over de mogelijkheden en de laserbehandeling.

Zo werkt laserontharing in Haarlem

Altijd al willen weten hoe laserontharing in zijn werk gaat? Wij leggen je dit graag uit. Het ontharen met een laser is een vorm van definitief ontharen. Afhankelijk van uw haargroei en de omvang zullen de meeste haren na 6 tot 8 behandelingen definitief verdwenen zijn.

Bij Inskin Institute werken we met Diolaze van Inmode. Dit laserapparaat is één van de meest geavanceerde lasers op het gebied van laserontharing en tevens geschikt voor alle huidtypen. Een diode laser gecombineerd met een Nd: Yag laser, de gouden standaard voor laserontharing. De laser zorgt dat de haarzakjes tot diep in de huid bereikt worden, de haarwortel wordt opgewarmd en aangepakt. De huid zal na afloop glad en zacht aanvoelen. De Inmode kan zowel de donkere huid als lichte huid ontharen. 

Maak een afspraak

Wilt u af van ongewenste haargroei? Wilt u nooit meer na hoeven te denken of je benen wel hebt geschoren, of je bikinilijn er nog verzorgd uitziet en wilt u af van irritatie na het scheren of waxen? Maak dan een afspraak bij de kliniek voor laser ontharen in Haarlem. Inskin Institute helpt mannen en vrouwen die problemen ervaren met beharing. Inskin institute is gevestigd in Haarlem op de Kleine Houtstraat 94, 5 minuten van Heemstede, Santpoort en Bloemendaal, en op 10 minuten van IJmuiden en Velsen. U kunt parkeren bij parkeergarage De Kamp, op 2 minuten loopafstand. Bekijk onze reviews en tarieven en vul het contactformulier in of bel/whatsapp met ons! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. 

Inskin Institute Haarlem | Laser Ontharen | Huidverbetering

 

Kleine Houtstraat 94

   

Maak nu een afspraak