Vraag hier nu een gratis consult aan voor onze lokatie in Haarlem of via WhatsApp 06 81610880

Laser ontharen Hoofddorp

Ontdek laserontharing in Hoofddorp bij Inskin Institute

Herken je dit? Je hebt veel moeite gedaan om van die haartjes op ongewenste plekken af te komen en voordat je het weet zijn ze alweer terug. Vaak zelfs stugger en daarnaast geïrriteerde huid tot gevolg. Heel vervelend en een tijdrovende klus om alle ongewenste haren te verwijderen. De oplossing is definitief ontharen, waarom niet voorgoed afscheid nemen van ongewenste haargroei?

Lees meer over Inskin Institute

Laserontharing in Hoofddorp nu ook bij Inskin Institute

Overbeharing kan een hardnekkig probleem zijn. Afgezien van het feit dat je vaak bezig bent met het verwijderen van ongewenste haren, kan het je ook onzeker maken.

Overbeharing kan ook zorgen voor sociale belemmering. Het kan er toe leiden dat je bepaalde lichaamsdelen wilt verstoppen en er voor zorgen dat je heel onzeker voelt. Laserontharing biedt een uitkomst als je definitief van je ongewenste haartjes wil afkomen. 

Laser ontharen in Hoofddorp, hoe werkt het precies?

De behandeling is goed te verdragen en vaak rond 8 behandelingen kunnen je haartjes zelfs verdwenen zijn.

Hoe de behandeling in zijn werk gaat? Laser ontharen in Hoofddorp is een techniek waarbij we eerst kijken naar de huid waar de behandeling op toegepast moet worden. Vervolgens desinfecteren we de huid en kunnen we aan de slag. Veel mensen beschrijven het als het gevoel van elastiekje die tegen je huid wordt geschoten. Na de behandeling kan de huid nog wel even wat rood zien en warm aanvoelen, dit trekt snel weg. Vanaf nu zal je huid zachter en gladder aanvoelen.

Neem contact op om definitief van ongewenste haren af te komen

Ben jij klaar met dat onzekere gevoel en wil je weer kunnen genieten van het leven? Wil jij graag je af van je overbeharing?  Of wil je af van je irritatie of wil je niet langer waxen? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend consult.

Heb je vragen of wil je eerst meer informatie? Ook dan kun je contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder. Wil je weten of jij geschikt bent voor deze behandeling of wil je graag weten wat er nog meer mogelijk is bij de Inskin Institute? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Samen kijken we naar de mogelijkheden en de behandelingen die bij jou en je huid passen.

 

Inskin is gevestig op de Kleine Houtstraat 94 in Haarlem, op nog geen 15 minuten van Hoofddorp. Parkeergarage de Kamp is op 2 minuten loopafstand. 

   

Maak nu een afspraak